Bonjour Maurice

Bonjour Maurice is een label van omkeerbare kleding die je leven vereenvoudigt, omdat het de kledingcrises van je kinderen oplost, hun aantal outfits vermenigvuldigen en je kleerkast lichter maakt.

  • Eco-design: Onze kleding is duurzaam ontworpen en is van hoge kwaliteit, omkeerbaar en gemengd. De kleren groeien met de leeftijd mee: ze hebben een elastische taille en kunnen opgerold en afgerold worden om er langer van te genieten, een must!
  • Verantwoordelijke grondstoffen: Al onze katoen is 100% biologisch of gerecycleerd. Om de cirkel rond te maken, heeft Maurice een collectie van textielrestjes gelanceerd, gemaakt in Brussel. Het summum van zero waste.
  • Made in Portugal: De collecties worden ontworpen in België, vervolgens worden de stoffen geweven en wordt de kleding vervaardigd in Portugese ateliers met het GOTS-certificaat, met degelijke werkomstandigheden en lonen voor deze gemotiveerde en zeer charmante werknemers.
  • Een minimum aan tussenpersonen: Van ontwerp tot naverkoopdienst, het aantal tussenpersonen is zeer beperkt. Dit betekent dat wij onze medewerkers degelijk kunnen vergoeden en tegelijkertijd een zo eerlijk mogelijke prijs kunnen bieden.
  • Minimalistische garderobe: Dankzij de So Green box, met 7 omkeerbare kledingstukken, waarmee je 49 outfits kunt maken. Je bent beter gekleed, met minder kleren!
    • Doe je kleren niet te snel weg: verander de elastiek als ze te klein worden, naai lappen op gaten … Ben je niet handig? Neem contact op met onze retoucheerafdeling and.rewear@bonjourmaurice.be!
  • Recycling: 95% van de afgedankte kleding kan worden gerecycleerd of hergebruikt. Stuur het terug naar ons en wij bieden je 20% korting op je volgende bestelling.
    Verdorie, je hebt je artikel al meer dan 12 maanden geleden gekocht? Geen nood! Verkoop het opnieuw onder de hashtag #mauriceforsale. Dit zijn onze tweedehands vrienden:

La Ritournelle

Marcel & Fifi

Yupla

Bonjour Maurice kreeg de beurs van Village Finance in 2016.